Trilita Ediciones NetCom2 Editorial Coeditum Facebook
     
Lo mejor del Cómic Europeo en tu estantería         
    COLECCIÓN CRÓNICAS A LÁPIZ     ( ver detalles de la colección ) »




Descargar la ficha de este artículo en formato PDF
Garbo, L'espia català que enganyà Hitler (CAT)
Autores:Lluís Juste de Nin
Serie:Crónicas a Lápiz
Tomo:1
Nº de Páginas:148
ISBN:978-84-16249-18-3
Descripción:
Blanco y Negro
Medidas: 240x320mm
Idioma: Català


Aquesta és una història de dos catalans, un de ficció i l’altre un personatge històric, que, de ben joves, coincidiren a la terrible batalla de l’Ebre.
El personatge històric és en Joan Pujol, que amb el temps esdevingué el mític espia doble al servei de l’MI5 britànic, en Garbo. Tingué un paper important a l’hora d’enganyar el mateix Hitler i fer-li creure que la invasió aliada vindria per Calais i no pas per Normandia.
Paral·lelament viurem la trajectòria d’en Roger Corbella, fill de la vila de Gràcia i, igual que en Joan Pujol, admirador incondicional de l’heroi més popular del cinema mut: el flamant pistoler del far west Tom Mix, referent dels dos xiquets pel seu coratge i justícia amb els més febles.
La vida portarà els dos personatges al Londres crivellat pels bombardejos de la Wehrmacht als anys quaranta. Un dia es van creuar pel carrer i en Corbella el reconegué. Què hi feia, en Pujol, a Londres? Havia desertat en plena batalla de l’Ebre passant-se a les línies franquistes. Segur que devia ser un espia al servei dels nazis...
Aquella trobada portà en Corbella a convertir-se en l’ombra d’en Pujol. Havia de demostrar que aquell home era un agent de l’Abwehr, que hi feia, si no, a Londres?
28,00 €